29/2 Möte

Mötet på skolan idag gick bra, men det jag tycker är jobbigt är att jag längre inte har något att säga. Är så sjukt trött och slut att det kommer nästan inga ord alls ur min mun. Det blev iaf bestämt att jag ska få ett "eget schema" ett mer anpassat som ska hjälpa att jag kan hänga med bättre i skolan. Sen så ska det väl komma till mer stödtid eftersom att jag trots allt har så starka svårigheter med läsa och skriva.. Det ska bli så att jag ska få mer anpassning vid prov och sånt, så jag verkligen hinner med. Men jag känner att det finns inte så mycket att berätta mer om mötet just nu, eller så ja, jag är nog bara allmänt för trött i skallen och allt är bara en gröt. Men jag fyller kanske på i morgon om det är något speciellt jag kommer på som vi pratade om. /tinaa

run to the hills '

Svettas, ja det kan man säga..
Känns skönt att trots lite sömn så håller jag igång med träningsmaskinen.. Det är skönt att känna att det faktiskt blir roligare och roligare, och man känner att kroppen gillar det! Nu hade jag tänkt ta mig en vindruva och sen hoppa in i duschen. det har inte alls blivit några intressanta inlägg idag men i morgon så kommer jag att berätta vad vi säger på mötet. Kanske inte heller är så himla intressant för alla men jag känner att det knyter sig i magen av att veta att jag ska sitta där igen i morgon.. Inte alls kul.. Jag vill helst bara att någon ska knäppa med fingrarna och att det ska vara bra sen. Men det jag ville säga med detta inlägg är att om man verkligen vill träna så gör man det! :) /tinaa

tomt mellan axlarna.

.
Vissa saker kan verkligen få en att fundera, och hur mycket
jag än funderar på detta så irriterar det mig fortfarande!
Det lär mig alltid bara gör mig irriterad!
.
Dagen har bjudit på en sliten kropp som inte alls vill hänga med på sakerna jag vill få gjort.. Lite sömn är bland det värsta som finns.. Skakis i hela kroppen och benen viker sig på mig.. Ina fick mig ut i det fin fina vädret som var idag, vi busade lite med bollen och styrde undan snön som var vid bron.
en vilo dag, det är vad detta har varit. mer blev det inte av dagen, dock inte så konstigt.
I morgon är det möte på skolan, mina tankar runt det är många och jag tror att skulle jag skriva ner alla så skulle INGEN orka läsa allt. Det finns så sjukt många tankar runt hur mitt liv ser ut och vad det ska bli av det. Hur ska skolan sluta, hur ska jag leva efter skolan och när får jag må bra?
/tinaa

ingen fantasi för att hitta på en bra rubrik!

helt utmattad..
Orken till att göra något finns inte, men jag måste tacka min underbara familj och min underbara pojkvän, nära och kära för att dom alltid stöttar och ställer upp.. Lyser upp min dag då jag verkligen är nere och behöver det..
Smärtan tar snart över min totalt och jag känner att jag håller på att falla i småbitar..
ska bli intressant att se vad det sägs på mötet på onsdag..
Mitt liv är inget liv som det känns just nu!
ursh, trevligt inlägg. iaf så var det allt jag hade att säga idag!
+ Att jag längtar på att åka på dopet om några helger! Träffar tyvärr mina kusiner för lite, och nu ska det bli kul med lite glada saker! :) Lilla Zakarias som ska döpas!
/tinaa

Underbara Cilla!

.
Helgen har varit toppen! Tack vare min fantastiska Cilla!
Dock så förlorade vi hockeyn och magen var inte alltid med oss på
våra planer, men jag tycker iaf att vi har haft det riktigt bra!
ÄVEN om det var 20års gräns på allstar så jag inte tog mig in och
trots att vi gick hem och frös så skulle jag verkligen inte viljat spendera
min helg på ett annat sätt! Behövde verkligen få komma ut lite (i kylan) nä
men helt seriöst, bara få komma ut, det var så grymt värt
och jag har som sagt bara min underbara Cilla att tacka!
Nya skor, leksaker till Ina, mascara och lite annat, och allt tack
vare DIG CILLA! ♥
Jag har inte tänkt berätta något tråkigt i detta inlägg! Helgen har
varit underbar och kvällen har bjudit på att Ina har lärt sig Höger
och Vänster :) hihi Toppen helg! Nu dusch!! /Tinaa

Nytt möte den 29onde.

Natten bjöd på både bra och dåliga sidor.. Ena stunden vaknar jag i tårar för att jag har så ont och sen drömmer jag att min bästa vän ska ha barn, verkligen olika drömmar! :) Trött och slut, längtar dock till kvällen då jag ska få ha super söta Sally!
.
Måste bara tillägga att det var verkligen inte meningen att lura folk igår ang "hemma från ultraljudet", tänkte inte längre än att dom som brukar läsa mina rader vet vad det handlade om så att ja, att lura in er som inte brukar läsa var verkligen inte meningen! haha chocken jag fick när jag såg antalet som hade varit in på bloggen under gårdagen.. tog ett tag för mig att inse vart felet hade blivit. men Iaf, jag är INTE med barn utan det var kollen som har med min IBS att göra!
.
Något jag hade tänkt skriva om idag, berätta att det blir ett nytt möte på skolan den 29onde, 13.30. Då kommer SYon att delta och kanske någon fler. Mötet jag var på i Onsdags var med SYon, ett möte som jag borde ha haft för länge sen. Men jag kan berätta mer vad som sagt senare då vi haft nästa möte..  


home sweet home '

Hemma igen efter en snabb sväng till Skellefteå!
Hade tid för ultraljudet 9.30 och det tog ca 35 minuter att kolla igenom allt, dom var nog extra noga eftersom att dom var 2, alltså en elev som skulle lära sig :) Men utifrån vad dom sa så såg allt bra ut, inget konstigt man kunde se med ultraljudet.. Känns skönt, men det hade nog varit skönt ifall dom skulle kunnat se något som man kanske hade kunnat åtgärda och sen hade det kännts bättre.. Jag är idag VÄLDIGT trött eftersom att jag somnade typ just innan väckaren ringde och dessutom så fick jag stressa eftersom att jag stängde av väckaren i sömnen.. skulle vara hos mamma 10 i 8 men vär där 10 över.. Oj så irriterad jag var.. (och som ni vet så är ju inte stress bra för min mage.) Men vi hann i tid och allt gick bra, vi överlevde hemresan!
Har fixat Patric´s skoter till vallen så han kan skruva sen, och Iaas bjöd på lunch.. Nu hade jag funderat på att lägga mig en liten stund och hoppas på att huvudvärken släpper..
.
Tack för svaren ang min knöl på halsen, har dock kvar den än och jag är inte förkyld men ska vänta och se hur den är om några dagar :) /tinaa

blandade känslor idag '

Lunchat med Lina & Petter idag, mycket trevligt efter att ha varit vaken halva natten och haft fruktansvärt ont!
Är iaf nöjd med resultatet efter att jag och Cilla färgade mina ögonbryn igår :) och det gick 100 gånger snabbare att fixa dom idag!
.
Tankarna idag är hos min farfar som ligger inne på lassa,
hoppas att allt går bra idag och att du piggnar till snart! ♥
Sen min underbara morfar ska bjuda på middag idag,
Mumsigt! Vad skulle jag göra utan mina män? ♥
.
Snart är det möte på schemat, 14.00.. Efter det så ska jag vänta på Lina som slutar jobba kl 16.15 och då åker vi och äter middag, senare ikväll så händer något spännande! :)
Skriver nog efter jag varit på möte / tinaa
.
.
(med färgen i)

Hur ser mina nätter ut?

Fortfarande vaken, klockan närmar sig halv 11 och det är då 1½ timma kvar tills det att Patric kommer hem! Middagen hos Cilla var super god och tack för hjälpen med bryyynen vännen :)
Just nu sitter jag och funderar om jag ska rabbla upp lite saker om t.ex. vad en person som jag gör på nätterna då jag inte kan sova..
- Tänker, det är något som hela tiden händer i mitt liv.. jag tänker mycket, alldeles FÖR mycket.. Det kan vara saker om skolan, morgondagen, planering, möten, sjukhustider och massa andra saker.. Jag tänker på hur långa nätterna är då man inte kan sova men så gärna vill och hur korta dom är då man väl får sova.. jag har provat allt från att typ "ränka får", lyssna på musik/radio, en nyrenbäddad säng samt nyduschad.. men inget funkar.. tips?
- Något annat jag gör är kollar telefonen (ibland) händer inte alla nätter försöker låta bli med tanke på att jag vill inte att den ska hålla mig vaken. Samma sak med Tv:n, vissa nätter kan jag titta om det verkligen är meningslöst att go i väggen.. Men det händer inte heller ofta..
Mesta dels av tiden så stirrar jag in i våran fina vita vägg i sovrummet, eller upp i taket.. Gosar med Ina lite, snurrar, tänker, vrider och vänder..
Ja mina nätter är inte så himla roliga, och när jag väl får sova så 8 av 10 gånger så drömmer jag mardrömmar och kan inte sova så himla bra.. nästan så att jag är tröttare då jag vaknar än då jag la mig..
.
Jag vet att det finns fler än jag som har svårt med sömnen,
och det är verkligen inte kul.. Att inte få sova är hemskt.
Men om någon har tips på saker som får er att sova eller som ni vet kanske kan funka, så tipsa gärna :) Vad gör ni nätterna som ni bara snurrar i sängen och hör klockan "tick tack, tick tack" ... ?
/tinaa ♥
min underbara skatt.. ♥

Middag hos Cilla!

Efter en jobbig natt/morgon så kom min syster och hennes sambo och räddade mig från att bryta ihop, Semlan som dom bjöd på satt fint i magen och jag har sen haft en rätt lugn dag.. Mest tagit det lungt eftersom att jag är så himla trött.. Patric har åkt på jobbet och jag ska snart åka till Cilla eftersom att hon ska bjuda på middag idag ♥ .
Sen så ska vi pyssla på med små saker, umgås och prata :)
Jag uppdaterar mera då jag kommit hem! /tinaa
.

blev inget möte.

Efter en allmänt tom dag så har jag kommit hem från mycket god middag hos svärmor! Tränat i 24 minuter och nu duschat och smort in mig :) mycket härligt.. Magen har varit rätt lugn idag och jag hoppas att det håller i sig! Jag och Ina har varit ute nästan hela dagen (kolla tidigare inlägg). Det har varit så härligt väder.
.
Tankarna som snurrar i mitt huvud just nu vill som inte ta slut, jag tänker och tänker och tänker, men kommer aldrig fram till något vettigt. Jag hoppas att jag får svar på mitt mail iaf som jag skickat.
Blev inget möte på skolan idag pga att mamma ligger i migrän och inte alls pigg för att sitta på möte! :( Så det blev framskjutet. Hade hoppats på att få göra bort ett möte.. Men nu är det torsdag som är nästa bokade tid, då är det dags för ultraljud..
Ringde sjukan idag eftersom att jag har en knöl på halsen, som jag haft i 2 veckor ungefär och är riktigt öm på den.. men det blev inget besök utan jag skulle höra av mig om några dagar om den fortfarande var kvar...
Tips på vad det kan vara?
.
Nu hade jag iaf tänkt krypa ner i sängen och vänta på att min prins ska komma hem, han som jobbar eftermiddag i veckan. Duktig man jag har! :) Jag har ju glömt säga, han har ju nu ännu en ny skoter, en F7a ;)..
/tinaa
.

Min skatt!

/tinaa♥

För jag är starkare än du '

Ja, Jag är starkare än du,
det har jag lärt mig nu! / Sara Löfgren
.
.
.
.
.
Som jag skrivit så har jag börjat att använda mig av en crosstrainer, känns mycket bra i kroppen att röra på sig och idag är min dag 3, alltså har jag ingen lång erfarenhet men jag är stolt över mig själv att jag äntligen tagit mig i kraken och insett att kroppen mår inte bättre av att jag går och väntar på att den ska göra det! Iaf så tjejen i dessa videos tycker jag personligen är duktig och hon har lätta övningar och bra förklaringar och visar hur man ska göra, man kan göra om hemma oftast utan några speciella hjälpmedel. Perfekt alltså :) Jag känner att jag måste ge mig själv den tiden då jag mår bra att göra något som ger mig något tillbaka, och det gör träningen, jag mår bättre i kroppen, mitt diskbrock lär nog bli bättre med tiden och själv hoppas jag på att bli mycket piggare och hållbarare! Vad tränar ni? tips på något man kan göra eller så? :)
Läste lite om träning
Hälsosidorna
Blogg - Lina
/tinaa

Visste du att ..

.. Jag läser mycket om IBS?
Iaf så om du också vill göra det så kolla in dessa sidor.
1177
Doktorn
Mag- Och tarmförbundet
.
Det står nästan likadant på sidorna (såklart) men jag läser och läser, jag googlar mycket på olika bloggar där någon annan skriver om sin IBS, det är intressant och det är faktiskt så att man lär sig nya saker hela tiden.
Eftersom att jag har svårt för att läsa i böcker så läser jag oftast på internet.
Har ni tips på någon bra sida eller blogg som man kan läsa?
/tinaa

somliga med trasiga skor,

Somliga går med trasiga skor,
säg vad beror det på? / Cornelis
.
.
Dagen är trög, seg och tankar snurrar.. jag är så trött och jag känner att orken sugs ur mig.. Trots detta har jag just klivit av crosstrainern efter att ha kört intervall på 22 minuter.. Känns bra i kroppen iaf att röra på mig lite.
Det är min andra dag på maskinen och jag kan säga att det känns baki vaderna :) Känns härligt trots att det inte blev så mycket igår!
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen tänkte jag lägga upp inlägget jag skrivit som ligger i min "utkorg". Så håll utkik. /tinaa

mumsig middag '

Hemma från en super mysig middag och kväll hos min älskade syster och hennes mesterkock till sambo!! Blev så att vi spelade lite tv spel och roade oss efter maten, Cilla och Johanna gav oss bra med motstånd i frågespel :-) För övrigt så har jag på börjat min träning på träningsmaskinen som jag lånat och tagit första passet idag! Plus en härlig promenad ute med Ina, skönt att ha en okej dag e magen just idag då det faktiskt gick att vara ute! Ja, om alla vill veta så sitter jag just nu " på tronen " och ska snart hoppa in i duschen.. Magen känns en gnutta obehaglig och jag hoppas att lite lugn och ro, med inpackning i håret och fräsch doftande bodylotion ska göra att situationen känns bättre.. Ja , och med det sakta så hoppar jag av tronen och en i himmelriket! / Tinaa

snow '

.
Bruden som älska snö.. ♥ hihi
/tinaa

ber om ursäkt för den krassliga uppdateringen.

.
Så här har min dag varit.. Legat nästan hela dagen som en
boll i sängen, lyckats diska och varit ut med Ina några
gånger och lekt.. Duschat flera gånger och ja som sagt mest
bara legat..
Tänk om man kunde få byta med någon nån dag, så kan
kunde göra något skoj, något annorlunda, något.. Annat
än att ligga eller vandra runt hemma.
.
Iallafall så igår var Cilla här på middag och sen tog vi en raggarsväng till vallen för att hämta och lämna lite saker. Så nu står träningsmaskinen i mitt tvrum, så så fort som möjligt ska jag lägga in en rutin i att röra på mig lite extra så gott det går! En underbar vän som verkligen ställer upp, det är Cilla de! ♥
För övrigt så förlorade vi hockeyn ikväll, j*vla skit!
Men semlorna var goda, och sällskapet var det inget fel på så jag står ut!
.
Jag ber om ursäkt för dom dåliga uppdateringarna i veckan men jag är bara så himla trött och slut, och nästa vecka så är det ultraljud som gäller, hoppas att jag får hem en ny remiss snart till nästa undersökning. så att det händer saker snart.. Im going crazy.. /tinaa

Got me a bottle as my only friend '

.
Dagen har bjudit på städ, vila, tvätt, vila, diska, vila, vila vila.. är så himla trött och man känner sig inte piggare då man fått sova en stund och vaknar alldeles kallsvettig för att man drömt mardrömmar.. :(
Idag kommer Cilla och ska äta middag med oss!
Så det är just nu vad som står på schemat, att laga mat!
Slänger in några kort från det att Lillebror va hit idag och busade lite med Ina,
Hon älskar verkligen då han kommer hit! :) /tinaa
.

Lite roar dom små '

Ina´s favorit leksak!
En toarulle!

urk..

Ligger i sängen och kan inte sova.. Mår illa för att jag inte fick sova natten till idag heller.. Alldeles för lite sömn.. Funderar på att ta en dusch.. Kul liv man har..

hej på dig förkylningen.

.
har inte så mkt att säga om dagen, tack mamma för lunchen
och middagen.. Just nu är jag så trött och slut, vill bara sova.
Ont i hela kroppen, nice med en förkylning nu.. /tinaa

hemma igen '

Ligger i sängen hemma, skönt att ligga här, min säng! Hemresan gick fint, ingen krock med någon ren eller så och vi har hunnit lämna skotern hos mina föräldrar.. Dock så har jag haft svin ont i magen från revbenen och ner hela vägen hem.. Mår inte alls okej, skippar till och med duschen, lägger mig direkt. Förresten så fick jag massa fina saker av patrics farmor idag, tusen tack :-) nu säger jag god natt för ikväll och hoppas på massa sömn!¡ / tinaa

kort uppdatering

Ligger i sängen med linnea och väntar på besked om hur det blir för Patric och hans skoter :-) patrics farfar är också. Trevligt eftersom att han inte träffar sin farfar så ofta :-) / tinaa

Lördagsmys '

Det är verkligen mysigt att komma hit till vännäs och
mysa och umgås, synd att det inte blir oftare :(
Dagen har bjudit på god mat, bakning, en tripp in till stan så att jag fick ta hål i tungan, och sen har Patric, Tomas och Leif varit i Patrics skoter.. Dom hoppas nu att dom har hittat felet! Och det hoppas verkligen jag också.. Just nu sitter vi i soffan och myser Jag, Linnea, Regina & vovvarna.. Jonte, hans Kompis, Patric och Tomas sitter vid datorerna! Eftersom att jag inte kan lämna min mage hemma då jag vill åka bort så är det samma visa här, duscha har jag gjort idag och legat lite i omgångar, men man vill försöka vara på fötter så mkt som möjligt, tur att tabletterna kan hjälpa mig lite.
Hade inte tänkt skriva så mycket eftersom att jag ska titta på tv och mysa innan det är dags att lägga sig, i morgon åker vi hem, dock vet vi inte vilken tid, vi ser ju hur det blir :)
Hoppas att alla andra har en bra helg!
 / tinaa


framme i Vännäs '

Sitter nu i soffan i Vännäs och myser tillsammans med Linnea
och Regina! Resan hit gick bra, jag lämnade av Patric och skotern
hos Leif och åkte själv för att träffa Malin :) Nu har vi iaf ätit
middag, varit på affärn och gosat ihop oss i soffan! Dock så går inte
Patrics skoter som det ska, synd att han ska ha så himla otur..
.
Ina har hunnit med att busa med både Milton och med Selma..
Hon och Selma busar fortfarande och tycker om varandras
 sällskap. :)
.
Magen har idag varit si så där. Den gör ont i omgångar och det är skönt att komma hemifrån lite.. Känner att det behövs.. Man blir tokig av att sitta inom samma väggar hela tiden.. Nu tänker jag ta vara på mys-stunden som vi har, och så skriver jag sen. :) / tinaa ◊


Bus i massor leder till en trött bebis :)

Äventyret som vi åkte på igår var alltså att Ina skulle få busa av sig med någon i sin egen storlek :) Bella heter hon och är skiit söt! :) Jag, Cilla och Ina åkte ut till Susanna och Bella och började mötet med en promenad, just bara för att dom skulle hinna se varandra lite och så innan vi släppte ihop dom :)
Sen när vi kom tillbaka så var det nästan som att dom var syskor, inget tjaffs hundarna emellan utan dom busade på som om dom aldrig gjort annat, dom hade jätte skoj och busade länge!
Dom hann också busa en stund inomhus och lika bra gick det!
Så kul att hon har nån som hon verkligen kan brottas med och som ger tillbaka med samma mynt! :) Hon var mycket nöjd, dock trött när vi kom hem :) Hon hann mycket igår.
Busa med Buster,
Prommis med Mig och Jossan,
Prommis med Bella,
och massa bus med Bella :)
Så hon har sovit som en säl på moln inatt, helt klubbad, förstår henne, hon har drömt en hel del också! Mycket trevligt hade vi och hoppas att vi kan göra det igen snart!
Slänger upp en bild som Susanna tog :)
.

äventyr '

Jag, Ina & Cilla ska ut på äventyr ikväll!
Spännande, bara hoppas att allt går som det är tänkt ;)
Uppdaterar mer då jag kommer hem / tina

Mina päron älskar mig ;)

.
Mina föräldrar älskar verkligen vad dom skapat ;)
.
.
Dagen bjuder på allt möjligt.. less..
tur att tabletten hjälper idag.. nu ska jag ut med Ina
medans jag kan stå! /tina

Well, me... it's nice talking to myself '

Well, me.. It's nice talking to myself. / Megadeth
.
Sitter uppe.. Kan inte sova trots att jag har den underbaraste person att hålla om då jag ska sova, inte heller hjälper det att han håller om mig.. jag snurrar, vrider och vänder på mig hela tiden.. Just nu sitter jag uppe och ska försöka få i mig något varmt att dricka, se om det känns bättre sen..
.
för övrigt idag så har jag legat nästan hela dagen.. eller ja, jag och ina tog oss en promenad när det var mindre kallt ute men det blev inte så långt eftersom att magen skrek.. Blev tvungen att ta en tablett för att ens kunna stå, och det ledde till att jag kände mig så himla kry för en stund, jag struttade runt i köket och lagade middag till Patric samtidigt som jag lyssnade på megadeth.. Men tyvärr så varade det inte allt för länge, när Patric åkt för att titta på en skoter så satt jag i duschen en stund innan jag sedan fick sätta mig som en boll på stolen och glo rakt ut i luften.. vaggandes åt och fram..
att man kan vara så sjukt less något det visste jag inte.. Nu ska jag iaf dricka upp detta och sen söka mig tillbaka till sängen och hoppas på det bästa..
.

Morsan skriver några rader!

Mammas rader…

Ja som ni redan läst så e ju denna grymma mage under utredning igen. Å de känns jätte bra att nånting händer.

Jobbigt blir det ju för Tina , undersökningar på undersökningar å provtagning på provtagning. Men har hon stått ut med denna onda mage under alla dessa år L. Hon gör ett sånt bra jobb..

.

Angående utredningen som nu startat så har prover redan tagits å tid för andra undersökningar inbokade. Det skrider framåt i ganska snabb takt, å de  känns bra. Visst hoppas man att det onda ska gå över av sig själv, men om de nu skulle vara nåt knas så e de ju bättre å få veta å kanske det finns hjälpa att få för smärtorna, å kanske kan hjälpa henne i hennes vardag.

De ja nu kommer å skriva kommer att se dumt å knasigt ut, men ja ska försöka förklara vad ja menar.

Samtidigt hoppas jag att man hittar nåt som inte e som de ska så man kan få bukt med det. Nu e de inte så att ja vill att dom ska hitta nåt fel, men man blir rent av knas själv när man går och e orolig hela tiden över tösen.  Ja som ja skrev så ser det himla dumt ut , men ja vet inte hur jag ska skriva så att alla förstår vad jag menar.

Men när hon nu har haft problem i alla dessa år å utredningarna som hon gjorde i början av insjuknandet kanske inte visade nåt just då för att det var i ett tidigt stadium. Mycket kan ju ändras under åren. Därför känns det skönt att det börjas om me utredningen.

Dom, ja, sista senaste månaderna har varit mycke jobbiga. L Mycket smärtor å täta anfall.

Men just nu ser ja faktiskt lite ljusare  på allt. Kan ju bero på att vi fått en boll i rullning igen. Håller tummarna för att undersökningarna som ska göras kommer i rask takt efter varandra så att den ev hjälpen kommer snabbt.

Hoppas ni alla hjälper oss att hålla tummarna :) /Mamma Mia


min nya bästis!

Min nya bästis har kommit idag!
en ny telefon, det va på tiden.. Eftersom att min mobil som jag hade tidigare stängde av sig då folk ringde och allmänt laggade sönder! Hem till mig flyttade idag en Sony Ericsson Xperia Arc S!
Än så länge är jag nöjd och tack vare Cilla så slipper jag sitta och vara arg över små saker.. Hon kom just i rättans-stund för att hjälpa mig då jag kört fast i mobilen.. haha
.
För övrigt så sov sally här i natt, Mysigt! :)
Och sen så har jag legat med sjukt ont hela
eftermiddagen.. så just nu funderar jag på att ta en lång och varm dusch! Skulle verkligen inte sitta fel, sen en till alvedon då skallen håller på att sprängas av för lite sömn..
Egentligen så har jag inte så mkt att skriva idag..
mest ont, trött och allmänt utmattad..
ska nog lägga mig tidigt och hoppas på lite mer än 2 timmars sömn inatt..
/tinaa..
.

Inflammation..

Natten bjöd inte på mycket sömn och inte heller morgonen..
Iaf så känner jag mig piggare i kroppen idag, jag känner mig inte så stel.. Trots att jag inte har (för tillfället) pengar på telefon så har min mobil gått varm nu på morgon.. Min söta farbror verkar vilja prata med mig hela tiden, vilket är roligt och sen så har läkaren ringt upp ang proverna som jag lämnat tidigare..
Det visade sig att det inte har att göra med gluten iaf utan det det tål jag, det som dock visade var att jag har en inflammation i tarmen som måste kollas upp mera.. Jag frågade inte så mycket eftersom att jag egentligen inte är så förvånad, men jag får ju veta mera nu då jag träffar han igen och när nästa undersökning blir.
.
Sally kommer iaf hit idag :)
Ska bli mysigt, jag tro att jag ska planera med mamma och höra om vi ska äta tillsammans då våra tappra män ändå jobbar över.. Känns som att jag behöver lite tid med mamma så vi kan prata lite om saker.. /tinaa

snart slut på denna helg '

Snart är denna helg också slut..
Haft en super mysig helg då jag fått ha Sally hos mig! :) Oj va vi har skött om dockorna och mysat! Hon vet verkligen hur man roar sig då det är kallt ute! Underbart duktig tjej!
Sen Sally åkte så har Iaas & Kent varit här och vi har ätit hemmagjord pizza, umgåtts lite, Ina och Buster har busat och efter det så åkte dom, jag och patric bara latar oss i soffans mysigaste hörna..
ja, så som en söndag ska vara!
.
För övrigt så måste jag bara säga att..
.. jag är sjukt jävla piss less..
Att ha så här ont får mig verkligen att känna mig värdelös.. jag känner mig en gnutta ensam, trött, less, lätt för tårar och inte speciellt rolig.. jag känner mig tjatig omen jag inte har något att tjata på.. Att känna sig ensam då man egentligen inte är det är en mycket konstig känsla..
jag har min underbara pojkvän, mina super föräldrar och alla andra nära och kära.. men ändå känns det som att jag sitter i ett mörkt rum och inte hittar ut..
deprimerande..
jag vet egentligen inte vad mer jag ska skriva.. helt tom både i orden och i kroppen så jag tror att jag ska duscha och lägga mig.. /tinaa
.

bus dag med Sally

Dagen har bjudit på middag hos mamma, - 36 grader kallt
ute och en massa bus och lek med Sally :)
Just nu sover lillan, jag och Patric tittar på tv och mysar en stund.. snart är det väl dags att själv försöka sova.. Känns som att hjärnan håller på att säga upp sig då man får så här lite!
Igår iaf så hade vi jätte trevligt hemma hos Jossan som fyller 19år idag, vi åt tacos och fruktsallad till efter-rätt.. Mycket gott.. Massa trevligt folk! Det är så kul och träffas och umgås lite med alla! :)
Grattis igen Jossan hoppas att du haft en toppen dag! :)
.
Jag har haft en förvånadssvärt lugn dag idag, med magen alltså.. Ingen jätte hemsk smärta utan som pyrande hela tiden men levbar.. Hoppas det fortsätter och blir bättre och bättre! /tina

min underbara älskling '

Glömde ju berätta i tidigare inlägg att jag och min helt fantastiska
pojkvän firade (den 3 feb, igår)  Tre och ett halv år tillsammans!
Älskar dig, Patric!

friday night'

Efter en konstig natt så är jag nu iaf kapp dagen..
Ikväll är det middag hos Hon som fyller 19år i morgon!
Grattis Hjärtat ♥
Och i morgon så kommer Sally och ska sova över.. :)
Nu håller iaf Patric på att göra sig klar för att vi sen ska åka och handla, hämta ut hans telefon och sen på middag hos Josefine! Hoppas att alla får en trevlig Fredagkväll! :)
.

ultraljudet blir den..

Sitter nu ner och tar det lungt en stund.. känns som att jag har grejat på hela dagen.. diskat, tvättat, dammtorkat, dammsugat och skurat, allt för att tänka på något annat en stund.. Min underbart snälla syster bjöd på lunch idag! Så det blev lunch på cafét med mamma, lina och petter.

För övrigt så har jag fått hem ett brev idag om att ultraljudet blir den 23dje Februari 9.30 spännande.. Jag hoppas verkligen på ett ljus i denna mörka tunnel snart.. krafterna i kroppen sugs sakta ur mig och dagarna känns som om dom bara blir länge, och jobbigare. Dom sena duscharna och dom extremt långa nätterna är inte alls roliga, den dåliga sömnen och den olidliga smärta som ständigt sticker i mig.. fy vilket negativt inlägg..

Tack Kristina för tipsen, ska sätta mig ner och läsa på länkarna mer senare just nu är hjärnan bara en gröt! Jo jag har testat mycket olika saker men tips är aldrig dåliga! J Och till dig som undrar vilka ord så är det namnet Melker som för mig blir ”Mjälkeer” på någt konstigt vis.. men det går bara inte få ordet rätt i munnen.. Och det andra är jonglera som ur min mun låter något liknande som ”Longjera” .. skit konstigt men sant.. Jag blir så frustrerad över dessa ord att jag blir gråtfärdig då jag försöker så att säga dom och det blir ändå så fel! Men då finns det fler än jag som har problem med ord ;) ..

/tinaa

att vara stark är..

är så less dessa nätter nu..

5 nya saker om mig.

-
~ Jag gillar att dricka buljong som om det vore te (the).
~ Om jag inte kan sova så nynnar jag ofta för mig själv.
~ Jag har svårt att utala 2 ord. och Patric ÄLSKAR att reta mig över dom orden!
~ Jag är väldigt dålig på att ta bort sminket innan jag ska sova,
borta tänderna sen är jag less och går isäng..
~ Jag sitter ofta ner i duschen då jag duschar.. (:
En rolig historia, hemma hos min mor och far har jag och patric knäckt ena rutan i deras duschvägg.. jag vet vad många tänker men det var inget snuskigt som försegick utan vi skulle sitta ner och det fanns inte nog mycket plats till båda oss ... hahahaha ja en vacker syn! :) /tinaa

Mama knows best '

Mama knows best. / Jessie J

Sitter hemma hos mor och far,
tittar på så duktig mamma är!
Till middag blir det lasagne, har legat hela dagen och som pricken över i:et så har jag fått slut pengar på mobilen då halebop inte kan förvarna om att "månanden" är slut.. argh.. men ja, det är bara att fylla på den senare då jag kommer hem. Älsklingen är iaf duktig och jobbar över ikväll.. Finns just nu inte så mycket att säga, mer än att jag är så sjukt trött och slut i kroppen.. skönt att vara hos mamma som tar hand om mig en stund.. hihi /tinaa


RSS 2.0